Cazare, Pensiuni
Zone Turistice
Advertising
Curatenie, curatenie firme
Bona, menajera
Ingrijire batrani la domiciliu
Cursuri administrator bloc
Instalator, electrician, zugrav
Bona Bucuresti
Menajera Bucuresti
Administrare imobile Bucuresti
Termeni si Conditii

Termeni si conditii

        1. Definitii. Intelesul unor termeni:
        Infoturistii este un produs al SC ALBERT DESIGN SRL
        ALBERT DESIGN SRL are sediul in Bucuresti si este inregistrat la Registrul Comertului cu nr. J40/20879/2004, cod fiscal R 17041099
        Prin termenul "Utilizator" intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul infoturistii.ro, ce apartine societatii comerciale ALBERT DESIGN SRL, indiferent de motiv.

        2. Termeni generali. Orice fel de comunicare si informare initiata prin www.infoturistii.ro sunt guvernate de acesti termeni si conditii, ca reprezentand acordul complet, exclusiv si definitiv intre dvs. si ALBERT DESIGN SRL , numita in continuare Compania, poate modifica acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp fara a anunta utilizatorul. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta prin afisare pe site-ul web la www.infoturistii.ro. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.
        Daca vreo prevedere din acest capitol "Termeni si conditii" este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni si conditii", acestea ramanand in vigoare.
        Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si companie si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si Companie. Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si Compania vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania.
        Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termeni si Conditii" deoarece acest document va obliga legal.

        3. Protectia proprietatii intelectuale. Continutul si designul siteului infoturistii.ro (precum si orice alt material avand legatura cu siteul) trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, newslettere, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la "Continut Site"), apartin Siteului si colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.
        Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea administratorului Siteului.

        4. Acceptarea contractului de utilizare. Site-ul si serviciile infoturistii.ro va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul infoturistii.ro si serviciile oferite prin intermediul acestuia .

        5. Descrierea serviciilor. Site-ul infoturistii.ro ofera utilizatorilor acces la ofertele de cazare postate de catre proprietari sau agentii de turism. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii includ si publicitate, iar publicitatea este necesara site-ului infoturistii.ro pentru furnizarea serviciilor sale. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile sunt oferite "asa cum sunt" , iar compania nu isi asuma nici o responsabilitate pentru stergerea, transmiterea sau salvarea gresita a setarilor personalizate.
        Accesul utilizatorului la anumite servicii si informatii se realizeaza pe baza user name-ului si a parolei. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui numele urer-ului si a parolei. infoturistii.ro nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate, de aceea va sfatuim sa nu dezvaluiti aceasta parola peroanelor care va cer acest lucru. Recomandam sa semnati log off / sign out din contul dvs. in contul de utilizator al infoturistii.ro, la sfarsitul fiecarei sesiune de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in infoturistii.ro.
        Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, infoturistii.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs. risc. Fiecare inregistrare se face pentru un singur utilizator. Este interzisa partajarea datelor de acces (username si parola) in contul infoturistii. infoturistii.ro nu permite accesul mai multor utilizatori sau accesul unei retele la Continutul sau. In situatia in care se descopera accese de acest gen, infoturistii.ro isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul dvs. la Continutul sau.

        6. Campanii publicitare si promotii in cadrul site-ului infoturistii.ro. Corespondenta, afacerile sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-urilor, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestor companii. Compania nu este raspunzatoare si nu va fi trasa la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale infoturistii.ro
        Prin agrearea termenilor prezentului Contract acordati dreptul Compania de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale.
        infoturistii.ro sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece Compania nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca Compania nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.
        Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca Compania nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

        7. Obligatii la inregistrare. Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul infoturistii, va obligati sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre adresa dvs de email asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului si mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, compania are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.

        8. Responsabilitatile utilizatorului. Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe contul pus la dispozitie de companie.
        Va obligati sa nu faceti urmatoarele lucruri:
        a) sa publicati, sa transmiteti sau sa faceti referire la orice tip de mesaj care poate contine o forma unanim recunoscuta in societate ca fiind "publicitate" la diverse categorii de bunuri si servicii;
        b) sa publicati, sa transmiteti sau sa faceti referire in nici un fel la mesaje care contin recomandari de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu. De asemenea, nu puteti publica sau face referire in nici un fel la mesaje care contin informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiunea "confidential" sau cu orice alta mentiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu;
        c) sa publicati materiale pornografice, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica;
        d)sa publicati materiale care contin virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;
        e) incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
        f) incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop; avea adrese multiple in cadrul site-ului care se aseamana sau care sunt create pe aceeasi tema;
        g) promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri "crush";
        h) posta, difuza sau transmite in alt mod date personale (nume, adresa, numere de telefon) sau inregistrarea acestora in rubricile care pot fi vizualizate de catre ceilalti utilizatori (descrieri, pseudonim etc.)
        i) sa publicati orice fel de reclama fara acordul companiei, reclama ce poate fi manifestata si sub forma de nick.
        De asemeni utilizatorii sunt de acord cu faptul ca vor respecta regula bunei credinte atunci cand concep si publica oferta de cazare, astfel, va obligati sa nu publicati anunturi incomplete, incorecte, etc. In situatia in care nu veti respecta aeste reguli, intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca infoturistii.ro are dreptul de a restrictiona accesul la serviciile sale acelor utilizatori care incalca prevederile prezentului acord.
        Compania nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori.
        Compania actioneaza ca un factor pasiv in distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori si nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre utilizatori. Daca i se solicita de catre un utilizator, compania poate investiga si verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartate.
        Compania isi poate asuma actiuni sau masuri in privinta utilizatorului sau impotriva informatiilor inregistrate de catre acesta. Prin introducerea materialului in orice segment public sau privat de pe site, incluzand forumurile, concursurile sau camerele de chat ii garantati firmei Compania dreptul continuu, irevocabil (incluzand drepturile morale) si licenta de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica in public continutul (in intregime sau partial), la scara internationala sau de a-l incorpora in alte lucrari de orice forma, in mass-media sau in tehnologia cunoscuta sau care urmeaza sa se dezvolte in viitor. De asemenea, permiteti oricarei persoane care este abonata sa acceseze, sa vizualizeze, sa stocheze sau sa reproduca asemenea materiale in scopuri personale. Supus celor mentionate inainte, posesorului unui astfel de material publicat pe site isi mentine orice drepturi care ar putea deriva de aici.
        Apreciem mesajele clientilor nostri si venim in intampinarea comentariilor dumneavoastra cu privire la serviciile noastre. Va atentionam ca politica noastra ne impune sa analizam acceptarea si sa decidem necesitatea implementarii ideilor creative, sugestiilor, inventiilor sau materialelor, altele decat cele solicitate de noi in mod expres.

        9. Costul serviciilor. Accesul la serviciile de listare a ofertelor si postarea de anunturi care intra in continutul infoturistii.ro se realizeaza gratis. Compania nu va solicita niciodata utilizatorilor sai plata unor servicii deja prestate. Nu poate sa existe nici o situatie in care dumneavoastra sa folositi intai un serviciu si apoi sa fiti obligati la plata unor sume de bani..

        10. Suspendarea accesului. infoturistii.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la continutul infoturistii.ro sau la o parte a acestui continut.

        11. Contul, parola si securitatea datelor Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa sesizati Compania in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra. Sunteti de asemenea de acord sa folositi butonul de iesire din contul dvs cand doriti sa parasiti site-ul. Compania nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs.
        Compania, daca considera de cuviinta, va poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv. Compania poate de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila.
        Orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile Compania, conform oricarei reguli din prezentul Regulament, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca Compania poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra din cadrul site-urilor Compania si toate informatiile in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile Compania. Mai mult, Compania nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul Compania.

        12. Responsabilitatile. Compania Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, Compania nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde. Deoarece nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile user-to-user sau nu putem controla comportamentul utilizatorilor Compania, in eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, Compania (prin agentii, administratorii si angajatii sai) este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele.
        In momentul in care va inregistrati pe site, vi se vor cere anumite informatii incluzand o adresa de e-mail valida. Compania nu va divulga unei terte persoane numele, adresa de e-mail, cu exceptia cazurilor prevazute de lege cand comunicarea acestor informatii este necesara.
        Compania isi rezerva dreptul de a va oferi serviciile si produsele unui tert, bazandu-se pe datele mentionate in inregistrarea dumneavoastra in orice moment dupa ce aceasta a avut loc; asemenea oferte pot fi facute de catre Compania sau de catre un tert implicat.
        Compania nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de alti utilizatori, disponibile pe site. Informatiile altor persoane pot fi neplacute, vatamatoare sau inexacte.

        Materialul poate contine inexactitati sau greseli de scriere. Compania nu isi asuma veridicitatea si exactitatea materialului de pe site. Dumneavoastra luati cunostinte si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma , continutul sau exactitatea material continut sau plasat de dumneavoastra pe site.
        13. Limitarea responsabilitatii. Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca societatea comerciala ALBERT DESIGN SRL nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca Compania a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
        a) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului infoturistii.ro;
        b) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;
        c) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului infoturistii.ro;
        d) orice alta problema legata de serviciile site-ului.
        Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii: utilizarea serviciilor site-ului infoturistii.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile".
        Compania nu ofera nici o garantie ca:
        a) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
        b) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
        c) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-urilor Compania si a serviciilor puse
        d) la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;
        e) orice eroare de program va fi corectata;
        Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de Compania se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si sunteti singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.
        Orice notificare catre infoturistii.ro trebuie trimisa in scris, prin intermediul postei sau al faxului, la adresa mentionata in pagina de contact.

        14. Legea care guverneaza acordul. Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

        Modificat (10 aprilie 2008)

Anunturi Speciale
© 2006-2016 Info Turistii. Created by Albert Design

Cazare Litoral | Cazare Mamaia | Cazare Eforie Nord | Cazare Costinesti | Cazare Neptun | Cazare Brasov | Cazare Sinaia | Cazare la mare | Hoteluri Mamaia | Hoteluri Bucuresti | Cazare Bran | Pensiuni Bran | Pensiuni Cluj | Pensiuni litoral | Pensiuni Brasov |

Parteneri:

site gazduit de mxhost.ro : BONA MIA :